Bij een uitverkocht artikel of indien niet voldoende voorraad kan u steeds via email contact met ons opnemen.

Alles wordt met heel veel liefde gepersonaliseerd, heb je iets dringend nodig?  Neem dan gerust contact met ons op dan kijken we samen wat er in voorraad is.

Natuurlijnklok met geïntegreerde draadloze oplader. Van MDF-materiaal, met tijd- en datumfuncties, alarm en thermometer. 3 verlichtingsposities, inclusief micro-USB-kabel en compatibel met apparaten die zijn uitgerust met draadloze oplaadtechnologie. Gepresenteerd in een aantrekkelijke designdoos.

Nature line koptelefoon. Opvouwbaar ontwerp met Bluetooth® 5.0-connectiviteit en details in bamboe, van natuurlijk gesneden stukken bamboe. Micro SD-kaartsleuf -kaart niet inbegrepen-, handsfreefunctie, FM-radio, line-in -mini-jack 3,5 mm kabel inbegrepen- en oplaadbaar via micro-USB-kabel -inclusief-. PU lederen oorkussens in witte kleur en gepresenteerd in een aantrekkelijke, individuele, eco-design doos.

Bluetooth-verbinding. 3,5 mm Jack-aansluiting. USB oplaadbaar. Inclusief kabel

Powerbank

€ 37,00

Powerbank

€ 37,00

8.000 mAh, externe hulpbatterij met ingebouwde draadloze oplader. In natuurlijn, met schelp in bamboehout. Dubbele USB-uitgang, met Type C en micro-USB-ingangen -kabel inbegrepen-. Groot bedrukkingsgebied en gepresenteerd in een aantrekkelijke, individuele designdoos. De capaciteiten die in al onze externe hulpaccu's worden weergegeven, zijn reëel, ze bevatten allemaal niet-gerecyclede batterijen van klasse A, met een levensduur van minstens 500 oplaadcycli en voldoen aan de CE-voorschriften. Bovendien zijn ze vervaardigd volgens RoHS-normen en in overeenstemming met de volgende veiligheidseisen: Powerbank-overlaadbeveiligingssysteem. Compleet ontladingsbeveiligingssysteem, wat de duurzaamheid van de powerbank verhoogt. Blokkeersysteem om kortsluiting te voorkomen. Overdrachtssysteem voor constant opladen, in overeenstemming met de capaciteit van het doelapparaat.

Draadloze. 8000 mAh. 2 USB-uitgangen. Micro USB en Type C-ingang. Inclusief kabel

USB 16GB

€ 6,00

USB 16GB

€ 6,00

Nature line, 16GB USB-stick met body en clip in tarwestro, om het gebruik van natuurlijke grondstoffen aan te moedigen en de uitstoot van verontreinigende stoffen te verminderen. 

Charger

€ 10,00

Charger

€ 10,00

Nature line, draadloos oplaadstation van bamboehout. Antislipvoet, compatibel met apparaten die zijn uitgerust met draadloze oplaadtechnologie. Inclusief USB-kabel.

Steeds naar wens te personaliseren

Herlader organizer

€ 14,00

Herlader organizer

€ 14,00

Nature line, draadloze oplader organizer met smartphone houder functionaliteit. 1.000 mA USB-uitgang (kabel meegeleverd). Gelijktijdig opladen van maximaal 2 apparaten (1 via draadloze oplader en 1 via kabel). Gemaakt van bamboe, van natuurlijk gesneden stukken bamboe. Compatibel met apparaten die zijn uitgerust met draadloze oplaadtechnologie. Groot bedrukkingsgebied.

Laptoptas

€ 13,00

Laptoptas

€ 13,00

Hoofd- en voorvakken met ritssluiting en metalen trekkers, met bijpassende verstevigde handgrepen.

Gerecycled RPET vilt.

Maximum afmeting laptop: 36 x 24 cm

Uitverkocht

Muismat zwart

€ 1,50 € 1,05
Uitverkocht

Muismat zwart

€ 1,50 € 1,05