Bij een uitverkocht artikel of indien niet voldoende voorraad kan u steeds via email contact met ons opnemen.

Alles wordt met heel veel liefde gepersonaliseerd, heb je iets dringend nodig?  Neem dan gerust contact met ons op dan kijken we samen wat er in voorraad is.

Set notebook en balpen in natuurlijn. Ring notitieboek met harde kaft van bamboe, met 80 vellen in gestreepte lay-out en eco-design. Balpen met push-up mechanisme, met bamboe body en metalen accessoires -jumbo cartridge en zwarte inkt-. Gepresenteerd in een kartonnen, gestanste doos met ecodesign.

Set van notebook en balpen in natuurlijn. Ring notitieboek met harde kaft van natuurlijk kurk en gerecycled karton, met 80 vellen in gestreepte lay-out en ecodesign. Balpen met push-up mechanisme, met body van gerecycled karton en accessoires van tarwestro, om het gebruik van natuurlijke grondstoffen aan te moedigen en de uitstoot van verontreinigende stoffen te verminderen. 

Nature line, ringkladblok met harde, bamboehouten kaften en balpen van hetzelfde materiaal. Compact formaat, inclusief elastische sluitband in een elegante zwarte kleur. Met 70 gestripte en eco-design platen. 

Memo boekje

€ 2,50

Memo boekje

€ 2,50

Kladblokhouder met harde afdekkingen in resistent, gerecycled karton. Met 200 blanco vellen en 125 mini-briefjes.

200 Blaadjes 7,5 x 8 cm. 125 Mini Plakmemo's 1,5 x 5 cm

Boekje van stevig, gerecycled karton. Met 600D polyester etui met ritssluiting aan de voorzijde. Inclusief gerecycled kartonnen balpen en liniaal, potloden en puntenslijper van hout en een gom. 70 blanco bladzijden.

Vilten notitieboek

€ 5,60

Vilten notitieboek

€ 5,60

A5 nature line notitieblok met RPET gerecyclede vilten kaft. Het resultaat van de combinatie van de recyclingprocessen van plastic materialen en de eeuwenoude techniek van viltfabricage, resulterend in een eco-trendmateriaal dat niet alleen van gerecyclede oorsprong is, maar ook recyclebaar wordt. Inclusief 100 blanco vellen. Met elastische band, pennenhouder en RPET label op omslag.

Afmeting: 15 x 22 x 2 cm

Set van balpen met push-up mechanisme en vulpotlood in een originele combinatie van natuurlijk bamboehout en accessoires met metallic afwerking in glanzend zilver. Gepresenteerd in een enkele, glanzend kartonnen gestanste doos met houten afwerking. Inclusief Jumbo cartridge-balpen met blauwe inkt en 0,7 mm potlood.

Set van balpen met push-up mechanisme en vulpotlood in een origineel tweekleurig ontwerp. Metalen behuizing in een gladde afwerking in verschillende kleuren en zilverkleurige accecoires. Met geringde grip en gepresenteerd in een stevig metalen doos met zacht schuim aan de binnenkant. Jumbo inktpatroon balpen, met blauwe inkt en 0.7 mm vulling inbegrepen.

Natuurlijn balpen en roller set. Gemaakt in een combinatie van bamboe en metaal om het gebruik van natuurlijke grondstoffen te bevorderen en de uitstoot van vervuilende stoffen te verminderen. Balpen met draaimechanisme in blauwe inkt. Roller met dop, gel inkt in blauw en jumbo vulling. Gepresenteerd in een individueel bamboe etui.